Winnie_blue3.png

Winnie 

mielen personal trainer.

 

Winnie antaa sinulle täsmäapua niin yleisiin kuin henkilökohtaisiin haasteisiin ratkaisukeskeisiä menetelmiä hyödyntäen.

Tai kun haluat kehittää itseäsi ja saada elämästä enemmän irti. 

 

Winnien tapaaminen on aina täysin salassapidon piiriin kuuluvaa, eikä palvelun käytöstä tule Kanta-merkintää.

Aikasi Winnien kanssa on omaa aikaasi, eikä keskustelujen sisältö kuulu työnantajallesi. Voit jutella mistä tahansa turvallisesti ja täysin avoimesti.

Tavoitteena on löytää luonnollisia ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin, virittää henkistä suorituskykyä ja mennä elämässä kohti toiveiden mukaista tulevaisuutta.

Alta löydät kuvauksia yleisimmistä aiheista. 

Uni

Hyvät yöunet pedataan jo päivällä. Herää virkeänä ja levollisella mielellä.

Jokainen meistä tietää eron hyvin ja huonosti nukutun yön välillä. Päivän asiat rullaavat niin paljon paremmin, kun herää virkeänä ja levänneenä. Tässä paketissa etsitään yhdessä juuri sinulle sopivat keinot helpottavat nukahtamista ja parantaa unen laatua. Moni tietää jo keinoja, ne vain jäävät omassa arjessa helposti tekemättä. Juuri tässä asiassa Winnie auttaa. Aloitetaan pienistä jutuista ja pidetään niistä kiinni. Nopeasti huomaat, miten suojelet untasi ja saat lisää virtaa päivääsi.

Stressi

Opi tunnistamaan haitallisen stressin merkit ja palautumaan sinulle sopivalla tavalla.

Kun kuormittava stressi menee liian pitkälle tai jää päälle, et palaudu työpäivän jälkeen ja mukaan saattavat tulla myös fysiologiset oireet.  Sekä huonosta että hyvästä stressistä tulee palautua. Winnien kanssa opit tunnistamaan stressin vaikutusta itsessäsi ja uudenlaisia tapoja ajatella stressiä ja kiirettä. Tutkimme yhdessä mitä toimintamalleja voisit parantaa omassa arjessasi. Palautumisen parantamiseen on paljon hyviä keinoja, ja etsimme niistä juuri sinulle parhaat ja otamme niitä arkeen mukaan yksi kerrallaan. 

Suorittaja

Tuntuuko, että elämän suorittajavaihde on jäänyt päälle? Elät ruuhkavuosissa tai elämä on muuten vaan jäänyt ylivaihteelle.

Tekemistä riittää loputtomiin töissä ja kotona. Ja hyvä niin, ellei tekeminen muutu ilottomaksi puurtamiseksi tai kuorman alla alkaa väsyä.

Rakennamme ratkaisukeskeisin menetelmin arkeasi rauhallisemmaksi ja toimivammaksi, sekä löydämme aikaa myös tärkeimmälle, eli itsellesi. Winnien avustuksella selkeytät tärkeysjärjestyksesi ja alat toimia aiempaa enemmän näiden pohjalta. Näin suhtautumisesi arkeasi kohtaan muuttuu.  Lopputuloksena on toimivampi arki, ja voit kulkea paremmin kohti tavoitteitasi. Huomaat, että elämän ruuhkavuosissa surffaamisessakin voi kehittyä!

Kipinä hukassa?

Innostu uudelleen ja löydä sisäinen liekkisi.

Kaipaatko uutta suuntaa? Tuntuuko, että tällä hetkellä sisäinen liekkisi ei roihua toivomallasi tavalla? Riippumatta vastauksestasi, tämä paketti on kehitetty sinulle. Me Winniellä tiedämme, että ihan kaikissa on liekkiä ja intohimoa, ja senkin, että sitä voi löytyä yllättävistäkin asioista. Pysähdytään tarkastelemaan yhdessä nykyistä tilannettasi. Ulkopuolisen ja luottamuksellisen keskustelukaverin kanssa löydät lisää merkityksellisyyttä nykyisistä työtehtävistäsi. Samalla voimme määritellä tavoitteita, joita kohti haluat kulkea. Pilkotaan niitä osatavoitteiksi ja aloitetaan heti. Kun aloitat tänään, voit yllättyä miten nopeasti pääset eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Uupumus

Vapaudu uupumuksesta ja löydä uusi energinen itsesi

Koetko väsymystä, joka ei tunnu helpottavan edes nukkumalla? On vaikea innostua mistään ja uudet asiat tuntuvat enemmän taakoilta kuin mahdollisuuksilta? Kun väsymys alkaa ottaa vallan, ratkaisukeskeisillä menetelmillä pääset uuteen nousuun, askel kerrallaan. Winnien kanssa opettelet itsellesi hyviä palautumisen tapoja. Tunnistat sinulle energiaa ja hyvää fiilistä tuottavat asiat. Winnien kanssa löydät uutta näkökulmaa sekä rutkasti toivoa! Ja jonain päivänä olet saanut energiasi takaisin ja tiedät miten pitää sitä yllä. 

Työn ja arjen hallinta

Tuntuuko, että uutta pukkaa vaikka nykyiset projektit ja työt ovat vielä vaiheessa? Pöytä täyttyy töistä, joko omista tai muiden, etkä saa tilannetta hallintaan. Aika ei vaan riitä.

 
Tuottavin työntekijä ei ole hän, joka tekee eniten, vaan hän, joka tekee oikean määrän oikeita asioita. 
Kasvaneen työkuorman kanssa ei tarvitse olla yksin. Johtui kuormittuminen sitten väliaikaisista muutoksista, yrityksen ulkoisista tekijöistä tai työkavereilta tulleista pyynnöistä, autamme sinua löytämään keinot parempaan työnhallintaan. Winnien kanssa opettelet löytämään omat terveet rajasi. Opit priorisoimaan töitä paremmin ja tarvittaessa sanomaan ryhdikkäästi ”EI”.  Huomaat pian, että saat jopa vähemmässä ajassa enemmän aikaiseksi.

Kehity vuorovaikuttajana

Ymmärrä ja tule ymmärretyksi työyhteisössä

Välillä voi tuntua siltä, että oma viesti ei mene perille halutulla tavalla. Sinulla voi myös olla visio, jonka haluaisit myydä työkavereillesi. Työpäivään sisältyy lukuisia sosiaalisia tilanteita, joiden lukutaidossa voit tulla paremmaksi. Winnien kanssa käyt läpi eri tunnetilojen vaikutusta tilanteiden tulkintaan. Jos olet vaikka nukkunut huonosti, niin on hyvä tunnistaa, että katsot tilanteita normaalia väsyneimmin silmin. Tutkimme myös sanojen vaikutusta. Koska sanat luovat todellisuutta, opit käyttämään sanoja uudella, rakentavammalla tavalla. Näiden harjoitusten avulla opit luovimaan työyhteisössäsi entistä paremmin, saat asiasi viestittyä selkeämmin ja tuot työpaikallesi lisää hyvää tunnelmaa. 

Muutoksen pyörteissä

Onko roolisi työpaikalla muuttunut tai muuttumassa? Vai uudistetaanko organisaatiota?

 

Muutoksia tulee väistämättä jokaiselle, niin pieniä kuin isojakin. Siksi muutoksiin suhtautumista voi sanoa jo taidoksi, ja sitä voi harjoitella. Näkökulman vaihtaminen on tähän tilanteeseen yksi parhaista keinoista ja sitä pääset kehittämään Winnien kanssa. Tutkimme yhdessä, miten tilanne vaikuttaa sinuun ja mitkä ovat ensimmäiset askeleet siihen, että pystyt ensin sopeutumaan ja sitten käyttämään muutoksen tuomia mahdollisuuksia. 

Elämä yllättää

Kriisi horjuttaa, mutta sen ei tarvitse kaataa kumoon.

 

Täsmäapua elämän yllättäviin kriiseihin. 

Kukaan meistä ei selviä naarmuitta elämässä, silti äkillinen kriisi voi horjuttaa mieltä, ihmissuhteita ja arkea. Me emme määrittele kriisiä perinteisin raamein, mikä tahansa odottamaton elämäntapahtuma voi muodostua kriisiksi.  Winnien kanssa pääset käsittelemään tapahtuneen turvallisesti. Löydämme yhdessä voimavarasi, jotka auttavat sinut pahimman karikon yli. 

Jokin muu mieltä askarruttava haaste tai tavoite 

Liittyi haasteesi työ- tai yksityiselämän ongelmiin, niin löydämme yhdessä keinot jatkaa eteenpäin. Tai toisaalta jos haluat kehittää taitojasi jokin uuden saavuttamiseksi, saamme ratkaisukeskeisillä menetelmillä nopeasti uusia askeleita ja työkaluja juuri sinulle.