eWinnie 

Mielen ja kehon hyvinvointipalvelut etänä.

eWinnie on mielen ja kehon hyvinvoinnin etäpalvelu. 


Meiltä saat varattua helposti niin mielen kuin kehon hyvinvointia edistävät palvelut. Käytämme suojattua Whereby etävastaanotto -sovellusta palveluiden toteuttamiseen. 
 

Etävastaanotto varataan ja maksetaan Winnie Worksin varauskalenterin kautta.


Helppoa! Nähdään pian.

*****

Hos oss får du lösningsinriktad terapi på svenska.

We offer therapeutic services also in English - See you soon!

Terapiapalvelut ja keskusteluapu
Hyvinvointi ja jaksaminen
Hypnoosi
Terapeuttinen jooga ja syvärentoutus

Terapiapalvelut ja keskusteluapu

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

89 € / 139 €

Tehokas, tavoitteellinen, käytännönläheinen ja voimavarakeskeinen terapiamuoto mihin tahansa mielenterveyttä heiluttavaan haasteeseen. Terapiassa nojataan positiiviseen tulevaisuusnäkymään. Terapian keskiössä on luottamuksellinen yhteistyösuhde asiakkaan ja terapeutin välillä. Asiakkaan tavoitteet ja toiveet ohjaavat terapiaa kohti parasta mahdollista mielen hyvinvointia ja toimintakykyä. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia koetaan usein voimaannuttavaksi ja sen parasta antia on asiakkaan oivallukset näkökulmien vaihtamiseen, uusien resurssien ja kykyjen löytyminen ja positiivisen tulevaisuuden tuleminen osaksi nykyistä arkea.

Ratkaisukeskeinen keskusteluapu

89 € / 139 €

 

Tavoitteellinen ja voimavarakeskeinen etävastaanotto, jossa käytetään ratkaisukeskeisen terapian menetelmiä ja työkaluja. Soveltuu loistavasti tietyn ongelman tai haasteen käsittelyyn.

Ratkaisukeskeinen pariterapia

169 €

Pariterapiaa ratkaisukeskeisin menetelmin, pareille joilla solmuja, kriisejä tai muita haasteita, tai vaikka suhteen alkumetreille vahvistamaan yhteistä polkua. Turvallisessa ympäristössä voidaan käsitellä mm. vuorovaikutukseen, tunteisiin, arjen odotuksiin tai seksuaalisuuteen liittyviä asioita. Usein tarpeen ovat myös yksilötapaamiset yhteisten tapaamisten lisäksi.

 

Hyvinvointi ja jaksaminen

Mind Coaching – Parempaa henkistä suorituskykyä

89 €

Henkinen valmennus arjen ja työelämän haaste- ja pulmatilanteisiin. Valmennus auttaa nostamaan henkistä suorituskykyä parhaalle mahdolliselle tasolle. Erinomainen stressitilanteisiin, urheiluvalmennuksen tueksi tai mihin tahansa elämäntapamuutokseen.

Ravintovalmennus

149 €

 

Valmennuksesta hyötyvät kaikki, jotka haluavat muutosta ruokavalioon liittyvin asioihin. Sopii painonhallintaongelmiin, itselleen optimaalisen ruokavalion saavuttamiseen, treenaamisen tueksi tai jos suhde ruokaan ja syömiseen on päässyt vinoutumaan. Valmennus sisältää yhden etänä tapahtuvan tapaamisen sekä räätälöidyn ruokavalion kirjallisena.

Treeniohjelma

129 €

 

Ammattilaisen tekemä treeniohjelma täysin yksilöllisesti ja räätälöidysti. Treeniohjelmassa otetaan huomioon asiakkaan tavoitteet, toiveet ja lähtötilanne. Ohjelma voidaan tehdä toteutettavaksi kotona tai kuntosalilla. Treeniohjelma sisältää yhden etätapaamisen verkossa, jossa artoitamme liikuntaan liittyviä tavoitteita ja mahdollisia haaste- ja pulmatilanteita. Lisäksi teemme kirjalliset ja kuvalliset ohjeet sekä tavoitesuunnitelman.

 

Terapeuttinen jooga ja syvärentoutus

Ratkaisukeskeinen terapeuttinen joogavalmennus

139 €

Joogaa, hengitysharjoituksia, mieltä tasapainottavia liikkeitä ja keskustelua yhdistävä valmennus mielen haasteisiin tai kehon stressi- ja kipuoireisiin. Valmennuksen lähtökohtana on aina yksilölliset taipumukset, tarpeet, ja elämäntilanne. Luomme syvemmän yhteyden kehon ja mielen välille keskustelun, hengityksen, rauhoittumisen, sekä mieltä tasapainottavien liikkeiden avulla. Ei vaadita aikaisempaa kokemusta joogasta.

Ratkaisukeskeinen terapeuttinen syvärentoutus

89 € / 139€

 

Yksilöllisesti räätälöity syvärentoutus, jossa valmentaja ohjaa tietoisen rentoutumisen tilaan. Syvärentoutuksen lähtökohtana on aina yksilölliset taipumukset, tarpeet, ja elämäntilanne. Jokainen syvärentoutus on räätälöity yksilöllisesti. Valmentaja ohjaa sinut syvään tietoisen rentoutumisen tilaan, jossa voit turvallisesti purkaa stressiä, ladata akkuja/voimavaroja, ja syventää itsetuntemusta. Ei vaadita aikaisempaa kokemusta.

 

Hypnoosi

Hypnoterapia

99 € / 169 €

Hypnoosiin perustuva tehokas terapiamenetelmä, jolla voidaan hoitaa mm. fobioita, riippuvuuksia, stressiä ja unettomuutta. Menetelminä käytetään syvärentoutusta ja suggestioita, joilla vaikutetaan haitallisiin ajatuksiin ja käyttäytymismalleihin, muuttaen ne positiivisiksi ja lisäten toimintakykyä ja mielekkyyttä elämään.

Hypnoosiin perustuva valmennus

99 € / 169 €

Hypnoosin keinoin suorituskykyä parantavaa valmennusta, urheilijoille ja suorituskyvyn parantamiseen. Valmennus toimii hyvin urheiluvalmennuksen tukena ja sillä voidaan tehokkaasti purkaa urheilijan omiin uskomuksiin perustuvat esteet ja rajoitteet.

Hypnoosi tupakoinnin lopettamiseen

299 €

 

Hypnoosi toimii tehokkaasti tupakoinnin lopettamisessa, kun asiakas on motivoitunut. Sessio sisältää aina sekä lopetushypnoosin, sekä tukena käytettävän itsehypnoosin opetuksen asiakkaalle.

 

Hypnoosi painonhallinnan saavuttamiseen

299 €

 

Hypnoosi toimii tehokkaasti painonhallinnan vauhdittamisessa, kun asiakas on motivoitunut. Sessio sisältää aina sekä lopetushypnoosin, sekä tukena käytettävän itsehypnoosin opetuksen asiakkaalle.

 

eWinnie auttaa sinua

Elämäntilanteeseen liittyvät haasteet
Työelämään ja toimeentuloon liittyvät haasteet
Ihmissuhteisiin liittyvät haasteet
Jaksaminen
Arjen ja elämänhallinta
Kriisitilanteet
Uni ja palautuminen
Stressi ja rentoutuminen
Uupuminen ja kuormittuminen
Itsensä kehittäminen
Painonhallinta
Tupakoinnin lopettaminen

Ohjeet WhereBy -etävideopalvelun käyttöön

eWinnie etävastaanotto toteutetaan suojatun etäyhteyden avulla.


Tarvitset eWinnie palvelun käyttöä varten:


Webkameralla varustetun tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen.


Riittävän nopean internet-yhteyden.


Ensimmäisellä kerralla tunnistautumista varten henkilökortin, ajokortin tai passin.


Mikäli käytät älypuhelinta tai tablettia, sinun tulee ladata Whereby sovellus. Sovelluksen voit ladata sovelluskaupasta.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Winnie Works Oy. Verkkosivuista vastaa Ränch Markkinointi