Q&A

Mitä varten Winnie Works on olemassa?

 

Winnie Works on matalan kynnyksen mielenhyvinvointipalvelu yrityksille auttamaan ihmisiä jo ennen kuin työn tai yksityiselämän haasteet kasvavat ongelmiksi ja sairaslomiksi. Tai kun työntekijällä on halua kehittää itseään.

Onko Winnie osa työterveyshuoltoa?

 

Ei, olemme itsenäinen toimija, emmekä ole sidottuja työterveyshuollon sopimuksiin.

Jääkö Winnien käytöstä merkintä Omakantaan?

 

Ei jää, emme raportoi käynneistä kenellekään ulkopuoliselle.

 

Kuinka saan Winnien työpaikalleni?

 

Ota yhteyttä nettisivujemme kautta, ja kerro yrityksesi tiedot. Otamme yhteyttä työpaikkaasi, pitäen visusti salassa sinun nimesi.

  

Millaisissa asioissa Winnie voi auttaa?

 

Missä tahansa pulmissa! Aikasi Winnien kanssa on sinun omaa aikaasi, ja keskustelemme asioista, mitkä sinä hauat tuoda esille.

 

Onko Winnie työnohjausta?

 

Ei ole, Winnie tarjoaa ratkaisukeskeistä mielen treeniä ja keskustelua, vain ja ainoastaan sinulle. Emme hoida työyhteisöä, vaan yksilöitä. Siltikin, voit rohkeasti tuoda esiin mahdollisia haasteita työhön liittyen.

Mitä työnantajani saa tietää Winnien tapaamisista?

 

Ei mitään, meitä sitoo 100 % salassapito. 

Minkä alan yrityksiä palvelette?

 

Palvelemme ihan kaikkia, pienempiä ja isompia yrityksiä kaikilta toimialoilta.

Kuinka voin muuttaa tai perua eWinnie -varaukseni?

 

Voit peruuttaa tai muuttaa varausaikasi viimeistään 24 tuntia ennen varausta. Olethan yhteydessä Winnie Worksiin sähköpostitse tai soittamalla, niin etsimme sinulle uuden ajan.

 

Mitä jos myöhästyn eWinnie-vastaanotolta? 

 

Jos et ilmaannu eWinnie vastaanotolle, soittaa Winnie sinulle tuntemattomasta numerosta. Sinulle on varattu vastaanotto juuri kyseiselle ajankohdalle ja myöhästyminen lyhentää palveluun varattua aikaa. Tutustuthan ennakkoon etävastaanoton ohjeisiin.

 

Miten osallistun eWinnie etävastaanotolle?

 

Käytämme Whereby videoneuvottelusovellusta palvelun toteuttamiseen. Saat ohjeet työnantajaltasi tai kysymällä suoraan meiltä.