Sinulle

Mieltä kannattaa jumpata myös ilman isoja ongelmia

Ihmisen elämässä on useimmiten pientä säätöä, ja joskus asiat sekä ajatukset saattavat mennä enemmänkin solmuun. Winnien matalan kynnyksen mielen treenipalvelu on hyvin käytännönläheistä. Autamme ratkaisemaan mahdollisia päänsisäisiä sotkuja tai tarpeen mukaan kehittämään (työ)elämäntaitoja. Vaikka mieli olisi kirkas ja elämä niin sanotusti näpeissä, Winnie voi auttaa sinua saavuttamaan nekin tavoitteet, joista olet uskaltanut vasta haaveilla.

Miten saat yritykseenne oman Winnien?

Winnie on yrityksille suunniteltu hyvinvointikonsepti, jonka työnantajasi voi tarjota sinulle ja kollegoillesi. Voit lähettää meille vinkin, jonka jälkeen lähestymme työantajaasi. Mikäli hän näkee osaamisemme arvon ja mahdollisuudet, Winnie on pian myös teidän yrityksenne hyödynnettävissä.

Elämässä eteenpäin 100 % luottamuksella

Winnien tapaaminen on aina täysin salassapidon piiriin kuuluvaa, eikä palvelun käytöstä tule Kanta-merkintää. Aikasi Winnien kanssa on omaa aikaasi, eikä keskustelujen sisältö kuulu työnantajallesi. Voit jutella mistä tahansa turvallisesti ja täysin avoimesti. Tavoitteena on löytää luonnollisia ratkaisuja mahdollisiin ongelmiin, virittää henkistä suorituskykyä ja mennä elämässä kohti toiveiden mukaista tulevaisuutta.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 Winnie Works Oy. Verkkosivuista vastaa Ränch Markkinointi